Friday, April 17, 2009

sunway pyramid lg dan lg?? baper byk "lg" daaaa....

smlm lawatan smbl mengisi prot buat kali ke-3 minggu ini ke sunway pyramid..hehe..smlm ader department dinner pulak dh..kt shogun..buffet..yum2..mmg melantak lah kn..hehe..tp xper..this weekend aku akan bekerja keras meng"burn"kn (suker hati aku jer cipta term nie..hahaha..)sumer calorie yg terkumpul ini..hahaha..abih lah ko terbakar..hehe..ptg ni wajib sambung JM level2..esok plan nk jumper SIS BIM..pengawas kt forum bft tu..takut tau..psl tu kena exercise pas blk kejer hr nie..esok pon bgn pagi exercise sblm menjlnkn aktiviti laen..hehe..best nyer rase biler plan nk jumper nie..sbb nyer dh penah plan dulu, tp xder rezeki nk jumper, so xderlah jumper lg..ni 1st time nk jumper..tp dier dh slim melim dh..aku ni jer yg gumuk lg..huhu..malu nyer..org laen sumer kejer keras..aku ni men2 jer..huhu..ok2..next week start azam br ek..go nabihahismail!!! so nie lah pic2 time aku dinner smlm...


hahaha..posing dulu sblm mkn..(hehe..sbnrnyer dh mkn dh..hehe..tgk ler pinggan dh kosong kt tepi tu..hehe..tgh tunggu nk gi amek ntah round yg keberapa..hehe..=P)


yum2..ni ler mknn eksotik yg aku mkn smlm..spicy escargot(escargot tu sejenis siput)..sea cucumber(timun laut aka gamat)..ngan korean noddle..yum2..sumer blh diterima oleh prot ku ini..hehe..ni jerlah pic yg smpt aku snap..yg laen sumer aku dh ngap dulu sblm smpt snap..hahaha..

so, alang2 aku dh transfer pic dinner nie..ni ader lah pic2 mengarut yg aku amek bln ini..hehe..sbb aper bln nie, sbbnyer sumer pic ni dlm folder bln 4 biler aku transfer..hehe..

ni lah dier nyer pic mengarut...


ni air terjun chamang kt bentong..gi jenguk jap time blk ktn hr tu..xpenah sbnrnyer aku smpi sini..slalu lalu nk blk kg tu, nmpk signboard jer..last week lah br aku jejak kaki..cam best jugak sbnrnye..time tu jugak ader org camping kt situ..sronoknyer..dh lamer aku x camping..teringin!!!klau pakcik bace ni, mesti dier perli aku..huhu..nk ikut!!!huhu..(klau xphm ayat ni, abaikn jer ek..)

kt bwh ni pulak, pic koleksi ferrari abg aku..hehe..xdpt yg btol, yg model nyer pon jd ler..hehe..ni koleksi abg aku..kt umah aku kt ktn tu pon ader gak..complete tok thn lps ngan thn nie..yg beli kt shell tu lah..siap ader garage dier tau...hehe..

koleksi 2008..

koleksi 2009..



pic mengarut lg..


hahaha..ni kaki gajah maner lak nie..hehe..tu ler pic anklet yg aku beli kelmarin tu..dlm pic ni xlawa pulak..pastu dhlh kaki beso..malu2..tp nk tyg gak anklet tu..hehe..klau tgk live lg lawa tau..bling2 lg tau..hehe..


nie pic baby ats lanca kt malay town kt ktn tu..ala..yg sblh east coast mall tu..ni khas tok saper yg tau area ktn ek...hehe..aku pon sajer jer gi situ, sbb xpenah jejak kaki lg kt situ..rupernyer dh lamer ader org start jual kt situ, aku jer yg xtau..haha..padahal rumah dekat giler ngan tpt tu..hehe..tpt tu br jer lg siap nyer..tp dlm thn lps lah..cume xbyk kdai lg yg bukak, so ingat kn xder pon org jual..rupernyer ader dh org start jual kt lorong2 dlm tu..hehe..nie edisi jln2 ala2 pelancong kt ktn lah nie..hehe..


ni pulak plate aku yg dh kosong time mkn kt tony roma's isnin lps..hehe..yum2..dh abeh grill salmon aku ngap..=P

tu jerlah pic mengarut kali ini..see u next week!!!muahmuahmuah...

1 comment:

  1. askum...
    salam perkenalan...
    nanti view blogged saya lak yea...

    daa...
    askum..

    ReplyDelete